7 kali

Siap compile gambar-gambar Broga tadi, aku baru sedar dah masuk Siri 7! Setiap kali pergi aku mesti ambil gambar, walaupun sekeping. Maksudnya dalam masa 1 tahun ni dah 7 kali aku pergi sana (ala uncle/aunty tu pergi every week tak bising pun🙂 ). Yup, Broga sentiasa di hati. Aku pernah cakap dulu, setiap kali pergi mesti experience tak sama. Pagi tadi pergi lagi, setelah sekian lama. Awan dan langit tak cantik sangat la. Tapi orang macam tak ramai macam dulu. Tak de traffic jam pun semasa hiking. 1 alasan kukuh, semalam diorang semua tengok bola, x boleh bangun awal pagi ni🙂 .

Yang lainnya kali ni, buaian SMS time pre-wedding photoshoot tu famous giler. Siap beratur orang nak bergambar. Termasuklah kami😀 . Bila tengok-tengok balik gambar, buaian tu memang tepat dan sesuai sangat kat situ. Sebabnya kita akan dapat view yang sangat cantik dari satu angle ni. Pandai orang yang punya idea buat buaian tu kan. Yang datang bercouple, beranganla kejap jadi SMS dan Dr Harlina. Yang tak de couple, perasan sorang-sorang je lah😀 . Jom layan gambar buaian!

Kitaorang jumpa group KEREH (Kelab Rekreasi Hentam Sajalah) – tudung merah (Jiji) dan kelabu (Siti). Dari yang diorang cerita, group ni aktif outdoor xtvt. Ok, maybe satu hari kita boleh bergabung, lalu MELETUP!

4 thoughts on “7 kali

  1. gerbera 31 October, 2010 / 3:45 pm

    Oh..diorang shoot kat sini. Maaf, aku tak ambik port pasal wedding space visitor tu.
    Rindu broga, tapi tadi tak free nak join.

    • whooz 1 November, 2010 / 3:34 am

      broga pun rindu sama kamu

  2. kay 1 November, 2010 / 12:34 am

    sempat Huzz tny naam diorg… ke dh add diorg?

    huzz… nk gmbo buai compilation tuh… cantik la tgk…

    • whooz 1 November, 2010 / 3:34 am

      ok, nnt huzz email. kalau nak buat sendiri, install picasa. then boleh buat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s