Direktori :)

Siapa-siapa yang sedang mencari contact chalet2/tempat piknik kat Kampung Janda Baik, boleh layan gambar-gambar kat bawah ni. Harap membantu🙂

4 thoughts on “Direktori :)

  1. nhalilah 7 November, 2010 / 11:47 am

    kami kalo ke janda baik samada ke d’ark atau pulau santap(tepi d’ark) yang lain tak pernah terai.. seri pengantin tak best.. takde sungai.. korang pegi mana??

    • whooz 7 November, 2010 / 1:33 pm

      oo best eh sana? aritu kwn nak cari d’ark tu lah..tapi pasal apa ntah x dpt. x jumpa contact number ke apa ntah. kitaorg stay kat Cherengin, piknik kat Riverside

      selalu eh gi sana? d’ark tu harga berapa?

      • kay 8 November, 2010 / 12:39 am

        kawan kay ckp d’ark RM 150, 4 buah katil… huhuhhu

    • intan 28 December, 2010 / 7:55 pm

      seri pengantin resort tak best? kat sana best gile la..cam mana pulak tak best..kat situ ade sungai..sesuai bagi budak2 mandi..tak de deras sangat..pastu ada swimming pool..dorang guna air bukit..best gile..air sejuk!

      kitaorg amik bilik deluxe yang ada katil 2 queen tu..yang best nye bilik ni ada balkoni..bawah balkoni tu direct kolam ikan..so bleh le tengok ikan2 kat dlm tu..

      d’ark kitaorg penah dok sekali..yang tang dua tingkat tu..adoii..sejarah betul la dok situ,,ada bilik baru check in..towel bagi ntah tahun bila punye..lembab busuk pastu lipat balik letak bagi kitaorg pakai! pastu bleh siap dengat lagi org duk jalan sana sini dari bilik tingkat atas..ishh..takde la lagi kita nak dok situ…huhu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s