Mr D sayang

Pertama sekali nak minta maaf. Maaf sebab tak dapat bawa u balik jumpa parents i raya ni. Sebab i rasa macam penat pulak nak drive 8 jam balik kampung. Lagipun i nak u rehat 6 hari i tak de ni ok🙂 . I tau u dah banyak berjasa pada i, walaupun baru 2 tahun u dengan i. U bawa i pergi office, pergi shopping, tengok wayang, bila i sakit bawa i pergi klinik, pergi bersukaria dengan kawan-kawan, balik kampung jumpa parents i dan merata-ratalah u bawa i. U memang tak mengecewakan i. Tak pernah buat i susah. Walaupun baru-baru ni kena tukar bateri u dan tayar u pancit tapi i rasa itu normal la kan. Lagipun ramai yang membantu u bila u susah. Maybe sebab mereka tengok u ni debab dan comel kan?

So, raya ni i balik naik bas je lah. Walaupun ada rasa risau naik bas ni. Ye lah, asyik dengar berita eksiden je. 6 hari i tak de ni jaga diri tau. I sayang u tau!

Alaa tak de pulak gambar u. Tengok, walaupun i suka ambil gambar, tapi i jarang ambil gambar u. Itu tandanya i tak nak orang lain tengok u. Jeles.

okla, i letakla satu gambar u bersama rakan-rakan semasa trip ke Gunung Nuang last Sunday🙂

hahahahhahahahhahah..selamat menyambut hari raya haji kawan-kawan!

3 thoughts on “Mr D sayang

  1. ezza 15 November, 2010 / 8:35 am

    like this entry. we hrdly appreciating something yg berjasa kat kita. huhuhu.

  2. siti 15 November, 2010 / 10:03 am

    haha-suka baca yang ini-selamat hari raya haji-mg selamat dalam perjalanan – Ct

  3. Along Mun-e 15 November, 2010 / 10:04 am

    hahahahahha MR D yg debab… cissss aku pikir sapa… rupanya2 kerete muuuu… btw slmat ari raye aji… :p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s