Tahun Baru

Lewat 3 ari ucap tahun baru, tak pe lah kan. Aku rasa tahun ni tahun yang memenatkan. Penuh dengan joys and tears. Penat badan, penat otak. Tapi aku suka sebab itulah kehidupan namanya kan😉. Tahun ni bertambah lagi kenalan aku. Aku suka! Bertambah lagi tempat-tempat yang aku jejak. Aku suka! Famili pun bertambah ahli. Aku suka! Aku belajar buat coklat, buat tart dan macam-macam. Aku suka! Aku belajar berniaga kecil-kecilan. Aku suka! Tapi dari segi karier dan financial, agak turun naik. Aku harap tahun baru will be better🙂.

Oh ye, after CNY ofis akan berpindah ke Subang. Dekat dengan Subang Airport. Mungkinkah aku akan jadi penumpang setia FireFly? hehehhe. So, aku dan housmate berkira-kira untuk pindah. Saja nak environment baru. Tapi sebab dia kerja di KL dan adik pun kerja di KL, kami kena cari rumah yang di tengah-tengah KL dan Subang. Any idea?

3 thoughts on “Tahun Baru

  1. kay 10 December, 2010 / 1:00 am

    shah alam!

  2. meeza 10 December, 2010 / 4:09 am

    USJ,subang perdana. tapi susah nak dapat rumah teres murah macam balakong.

  3. whooz 10 December, 2010 / 9:36 am

    nanti nak pergi survey dulu office, tgk berapa jauh..shah alam orang kata murah, ye ke?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s