Terima kasih daun keladi, kalau boleh nak lagi

Terima kasih kepada K.Rajagopal dan anak-anak buah. Korang menang, kita dapat cuti. Aku pasti yang datang office hari ni dalam keadaan yang sangat ceria. Ceria umpama hari ini hari Jumaat. Yeayyyy! dapat extra 1 hari lepak di Rompin😉

Actually kitaorang kat office ni ada mintak untuk half day esok, tapi dapat yang lagi besar🙂

7 thoughts on “Terima kasih daun keladi, kalau boleh nak lagi

  1. Miza 30 December, 2010 / 2:13 am

    Life is great when we expect less. balik kg ke babe?

    • whooz 30 December, 2010 / 2:43 am

      kan kan🙂

      tak. pegi Rompin rumah adik. Seluruh ahli keluarga berkumpul di sana. Dengar2 nak masak bubur asyura🙂

      i like!

  2. deidaa 30 December, 2010 / 4:04 am

    yea, hari berjalan2 di hari last thn 2010😀

    • whooz 30 December, 2010 / 8:19 am

      tahun depan lagi panjang langkahnya😀

  3. julie 30 December, 2010 / 7:24 am

    rompin dh dekat sgt dgn umah aku…huhu..

    • whooz 30 December, 2010 / 8:20 am

      ye kee??? adik aku ni duduk di kuaters guru sekolah seri rompin. tepi jalan je. rumah ko kat mana julie?

  4. deidaa 31 December, 2010 / 1:58 pm

    thn dpn ada lg ke piala2 utk bola bagai?
    Hrp2 menang & dpt coti lg haha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s