Retro ;)

Perjalanan balik dari kenduri Juita petang tadi, jalan amatlah jam! MRR2 kan. Tiap masanya jam. Bosan dengar Hot aku tukar ke Sinar. Tup-tup ada lagu ni..hehehhe best kan??

Anyway, selamat pengantin baru ye cik Juit.

canteklah kamu Puan Juita..alaa en.Nazrul tutup mata pulak
hmm..cantek pulak frame yang ada kain keronyok2 tu

Dapat juga jumpa Ayun dan Fir. Rindu la zaman kegemilangan 5 Budak Itam satu masa dulu. Sayang Puan A tak de😦. Cepat sembuh ye Puan A.

temanya warna pink + grey yang mana aku memang sangat suka combination these 2 colors dan lagi satu combination colors yang aku suka dark brown + hijau pucuk pisang. ada sesapa nak buat eksperimen????

4 thoughts on “Retro ;)

  1. deidaa 8 January, 2011 / 2:49 pm

    Wah gudgal dh kawen.
    Kat au5 ke?
    Dia stay mana skang?

    • whooz 9 January, 2011 / 12:48 am

      ha’a kat rumah di au5. nanti diaorang stay di ampang katanya

  2. mun-e 9 January, 2011 / 10:57 am

    wah klasik sgt lagu ni huzz.. hehe

    p/s: semoga puan A cpt2 sembuh seperti sedia kala. amin.

  3. deidaa 19 January, 2011 / 1:21 pm

    umah dia dkt sgt dgn umah abg aku.. laung je dgr😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s