Mission completed!

Alhamdulillah, kami pergi dan pulang dengan selamat walau pulang dengan kesan lebam/luka di badan (macam pergi berperang kekdahnye). Balik je bersusun kerja ofis untuk di settlekan. Khamis ni cuti kan??? Syoknye! Aku update details trip ke Mulu nanti-nanti la eh😉.

Anyway, aku nak pergi lagi sini sebab tak puas ambil gambar. Jom!

8 thoughts on “Mission completed!

  1. kay 18 January, 2011 / 4:49 am

    jom jom jom!

    tp dh janji ngn mak… last dh ni… huuuu😦

  2. julie 18 January, 2011 / 5:20 am

    aku tggu kt mulu park je la yer…tlg jaga beg korang..hahaha…korang panjat la..hehehe…jaga2 ada misteri nusantara kt toilet camp 5 tuuuu….ekekeke

    • kay 18 January, 2011 / 5:33 am

      kalu ke gunung, tak lalu camp 5… jauh tuh nak kena cilok

    • whooz 18 January, 2011 / 1:07 pm

      alamak!

  3. Amie 18 January, 2011 / 8:23 am

    Wahhh… best giler… ada harapan x aku nak follow ko lepas ni? jelesnyeeee………..~

    • whooz 18 January, 2011 / 1:05 pm

      blehh..roger aje🙂

  4. gerbera 18 January, 2011 / 3:46 pm

    next time nak ikut.

    • whooz 19 January, 2011 / 10:03 am

      harussss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s