Bertaburan batu di Bukit Tabur

Entry kali ni kita layan gambar je lah kan. Bukit Tabur terlalu cantik. Broga dah jatuh no.2 di hati ku😉

starting trek

empangan Klang Gate

nampak Genting dari sini

boleh nampak bandayara KL juga

rumah Yusof Haslam

(view dari atas) tempat turun paling mencabar tapi ada trek option kalau tak mau lalu sini

(view dari bawah)

hampir 90 darjah

kawasan Bukit Tabur ni mengingatkan aku kepada Gunung Bintang, Kulim. Sama

kami kena ke seberang sana

miza mendahului

group photo🙂

macam semut

taman origami. lihat dari jauh, ku sangka kan bunga

batu-batu kat sini semuanya hampir 90 darjah cerunnye

bagai dalam taman. nak buat taman macam ni kat belakang rumah lah

jalan balik, jalan kebun

pokok sotong kurita

Insyaallah aku akan datang lagi ke sini sebab tak puas nak lepak😉

10 thoughts on “Bertaburan batu di Bukit Tabur

  1. kay 15 March, 2011 / 1:12 am

    sabtu balik Kuantan… tgk bukit ni kan, dalam hati, betul ke aku daki arituh? serius, seriau tgk dr bawah!

    • whooz 15 March, 2011 / 1:28 am

      ye lah2..huzz pergi gombak aritu, kat trafic lite melawati tu pun nampak. mcm x caya je org boleh naik bukit tu

  2. jijah montel 15 March, 2011 / 2:57 am

    amboiii alongggg… mengerenyutttt punggung saya dek gayat tgk gambo2 tu.. eeee.. tapi tahniah kerana berjaya!!!

    • whooz 15 March, 2011 / 4:26 am

      cik jijah,
      gelak aku baca mengerenyuttttt tu..hahahahah

  3. Miza 15 March, 2011 / 3:58 am

    Huzz, dah naik Gunung Bintang ye?Kalo buat white water rafting kat Sedim,nak naik Gunung Bintang juga.

    • whooz 15 March, 2011 / 5:30 am

      dah naik gunung bintang time studi dulu. kalau kita p water rafting kat sedim nanti, wajib naik gunung bintang ni. Cantik!

  4. DrSinga 15 March, 2011 / 5:15 am

    very advenceres lah you !!
    *tabik*

  5. ida 15 March, 2011 / 6:22 am

    tabik la kat nko whoz!😀

  6. ned 17 March, 2011 / 4:47 am

    hebatlah korg nie.. panjat2 bukit & gunung semua.. saya kurg berkemampuan lah.. huhuh rugi.. tgk gamabr semua cantik2

  7. whooz 17 March, 2011 / 12:39 pm

    DrSinga dan Ida,

    Saja penuhkan masa lapang😀

    Ned,
    sebab tu kami tak leh join org lain. orang lain hiking kejap je, tapi kami ambik masa berjam-jam. tak boleh lepaskan view yang cantik2 ni

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s