It is normal

… when i feel so many butterflies in my stomach at this moment πŸ™‚ . Rasa nak terbear pun ada. Hehehehhe..okeh, harap-harap yang dirancang berjalan lancar. Semalam nak tambah lagi duit AUD, boleh habis kat Jusco tu. Ramai ke nak gi sana??

Bye, saya nak pi tengok kangaroo!

Advertisements

Sorry terlupa (^_^)

Merujuk kepada entry ini https://whooz.wordpress.com/2011/03/17/aku-kau/, aku update jawapannya ye. Sorry, betul-betul lupa. Baca comment Kay, barulah teringat. Tu la orang buat contest dia nak buat jugak πŸ˜€ . Ok, ini jawapannye:

Jom kita kira πŸ™‚

paragraph 1: 8, paragraph 2: 6, paragraph 3: 8, paragraph 4: 4, paragraph 5 hingga akhir: 7

Jawapan: 33 (betul tak ni? cer korang kira. aku pun dah pening mata heheheh)

Jom kita tengok siapa yang jawab dengan betul πŸ™‚

Ok, sudah terang lagi bersuluh. Dalam banyak-banyak jawapan, Kay saja yang ada nombor 33. Walaupun jawab dua kali, tapi dalam kedua-dua comment tu dia jawab 33. Jawapan Julie dah hampir tapi tak letak angka 33 πŸ™‚ . So, tahniah Kay!

Hadiahnye kena tunggu after 4/5 ye ;p

Ole-Ole

Bugis Street

Shopping at Bugis Street

Pakcik Beca (bukan abang beca ye) di depan Albert Mall. Lagi info klik sini, Trishaw Uncle

Albert Centre, ada kedai makan Melayu di sini

Chinatown

Bangunan di Chinatown

MRT Station, sistem pengangkutan yang sangat cekap. Tren yang laju, luas dan banyak

Option kalau tak nak travel by MRT. Banyak bas kat sini

Helix Bridge di Marina Bay. Berhajat nak datang lagi kat sini waktu malam. Lagi info klik sini, Helix Bridge

Laluan pejalan kaki Helix Bridge

Art and Science Museum yang kini dibuka. Lagi info, klik sini, Museum of ArtΒ  and Science

Marina Bay Sands Hotel

Infiniti pool di Sands Skypark (level 57 hotel)

view dari tingkat 57

Singapore Flyer

Kapal parking

Rasa macam tak mau turun lepak kat atas ni

Macam kereta mainan

Ada banyak benda nak dibuat, nak dilihat, nak dijelajah tapi tak cukup masa. Nak pergi lagi ke Singapore!