Ole-Ole

Bugis Street

Shopping at Bugis Street

Pakcik Beca (bukan abang beca ye) di depan Albert Mall. Lagi info klik sini, Trishaw Uncle

Albert Centre, ada kedai makan Melayu di sini

Chinatown

Bangunan di Chinatown

MRT Station, sistem pengangkutan yang sangat cekap. Tren yang laju, luas dan banyak

Option kalau tak nak travel by MRT. Banyak bas kat sini

Helix Bridge di Marina Bay. Berhajat nak datang lagi kat sini waktu malam. Lagi info klik sini, Helix Bridge

Laluan pejalan kaki Helix Bridge

Art and Science Museum yang kini dibuka. Lagi info, klik sini, Museum of Art  and Science

Marina Bay Sands Hotel

Infiniti pool di Sands Skypark (level 57 hotel)

view dari tingkat 57

Singapore Flyer

Kapal parking

Rasa macam tak mau turun lepak kat atas ni

Macam kereta mainan

Ada banyak benda nak dibuat, nak dilihat, nak dijelajah tapi tak cukup masa. Nak pergi lagi ke Singapore!

11 thoughts on “Ole-Ole

  1. kay 4 April, 2011 / 9:44 am

    jom jom jom…

    • whooz 5 April, 2011 / 12:45 am

      jom!

  2. mun-e 4 April, 2011 / 9:46 am

    bestnya singapore!

    • whooz 5 April, 2011 / 12:45 am

      gi la muni, dekat je pun

  3. ned 4 April, 2011 / 12:37 pm

    Syok!.. tgh plan2 gak nie.. nak gi Singapore.. huhu.. harap jadi la

    • whooz 5 April, 2011 / 12:45 am

      have fun!

  4. IDA KHALID 4 April, 2011 / 2:51 pm

    whooz stay kat marina bay ker?…..if x stay kat situ boleh ker naik kat ataih nun?😀 sgt2 gojes view dier….

    • whooz 5 April, 2011 / 12:49 am

      huuhuu kalaulah dapat stay sana. tak mampulah ida. conference je kat situ, tu pun diorang separate building hotel dengan convention centre. kitaorang dapat naik sebab ada 1 of delegates dari KL stay situ. So tumpang dia lah. Nak naik atas tu kena ada room card.

      tak sure kalau orang luar boleh naik ke tak. dulu sebelum building ni siap, ada member naik, tapi kena beli tiket dlm SGD30 kot.

      • IDA KHALID 11 April, 2011 / 2:19 pm

        wow! v good experienced la….u r so lucky!

  5. nhalilah 5 April, 2011 / 2:42 am

    wah.. jalan ke singapore.. pegi universal studio tak??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s