Sorry terlupa (^_^)

Merujuk kepada entry ini https://whooz.wordpress.com/2011/03/17/aku-kau/, aku update jawapannya ye. Sorry, betul-betul lupa. Baca comment Kay, barulah teringat. Tu la orang buat contest dia nak buat jugak😀 . Ok, ini jawapannye:

Jom kita kira🙂

paragraph 1: 8, paragraph 2: 6, paragraph 3: 8, paragraph 4: 4, paragraph 5 hingga akhir: 7

Jawapan: 33 (betul tak ni? cer korang kira. aku pun dah pening mata heheheh)

Jom kita tengok siapa yang jawab dengan betul🙂

Ok, sudah terang lagi bersuluh. Dalam banyak-banyak jawapan, Kay saja yang ada nombor 33. Walaupun jawab dua kali, tapi dalam kedua-dua comment tu dia jawab 33. Jawapan Julie dah hampir tapi tak letak angka 33🙂 . So, tahniah Kay!

Hadiahnye kena tunggu after 4/5 ye ;p

7 thoughts on “Sorry terlupa (^_^)

  1. deidaa 26 April, 2011 / 4:20 am

    Wahh dah ada pemenang.
    Tp aku tak kira.. aku slh 1 je so aku nak adiah jgk.
    Adiah delay… BEFDAY aku wahahah.

    • whooz 26 April, 2011 / 6:02 am

      heheehhe..kita tungguuuuu!

  2. kay 26 April, 2011 / 5:26 am

    alhamdulillah… tengkiu! huhhu

    • whooz 26 April, 2011 / 6:02 am

      otai contest la katakan

  3. julie 26 April, 2011 / 5:57 am

    ahhh…mencik kalah…huhu…nak merajuk lah…hehehe

    • whooz 26 April, 2011 / 6:01 am

      kekalahan tipis di tangan Kay

  4. Nurul 26 April, 2011 / 1:53 pm

    Tahniah kay… nnt jgn lupakan aku tau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s