Kawan baru

mereka sangat comel kan???

13 thoughts on “Kawan baru

  1. gerbera 4 May, 2011 / 11:34 pm

    Saya nak kawan dengan mereka dan keluarga mereka juga. Sexpecially yang tengah nyorok atas pokok tu.😉

    • whooz 4 May, 2011 / 11:44 pm

      eiii yg nyorok tu sangat comel tengok dari depan. tapi tengok dari tepi macam pig😀

    • whooz 5 May, 2011 / 1:09 am

      ihihiihih…

  2. Nurul 5 May, 2011 / 12:27 am

    Yg nyorok malu-malu tu binatang apa?

    • whooz 5 May, 2011 / 1:08 am

      nyorok2 tu koala bear

  3. kay 5 May, 2011 / 12:27 am

    waahhh… mesti best kan? sbb cpt update blog… jom trip kedua plak… hahahaha

    • whooz 5 May, 2011 / 1:08 am

      hahhaha semalam mcm laju je upload gambar, tu yang update cepat :p ..

      jom2, naik gunung kat sana

  4. ned 7 May, 2011 / 10:06 pm

    kangaroo comel… koala pun comel..

    • whooz 9 May, 2011 / 1:46 am

      dua2 ni memang kiutlah..gerammmm

  5. kak janna 9 May, 2011 / 1:40 am

    x wat balik ke sekor utk ai kawan2 you ni ?

    • whooz 9 May, 2011 / 1:46 am

      diorang tak nak ikut balik.
      kata mereka “hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lebih baik di negeri sendiri”

  6. deidaa 9 May, 2011 / 11:06 pm

    Nak heaven trekking.. pergi nepal la.. aku seriyus nih!
    (info dr kwn aku kaki panjat gunung).

    By the way.. aku rasa nak lempang & lenyek2 hewang yg tgk ciku cak tu =))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s