Swimming jom!

Akhirnya, join jugak kelas berenang. Niat dah lama. Lama giler. Ada nak dekat 2 tahun kot dok plan2 dengan Amy. Hampeh! Nasib baik bebudak GGK tahu kat mana belajar berenang. Yang bestnye, cikgunye pempuan, lokasi pun private pool. Student-student semua pempuan. Ini la yang dicari selama 2 tahun :p . Semalam kelas pertama. Diajar cara bernafas dalam air. Kemudian diajar gerak-gerak kaki dalam air supaya badan boleh bergerak ke depan. Best! Aku pelik betul, asal aku bergerak je, halfway melencong ke kiri. Macam ada besi berani tarik ke tepi. Bebudak ni gelakkan aku😀 . Aishhhh pelik. Tanya cikgu, katanya kekuatan kaki kanan dan kiri aku tak sama. Itu pasal bergerak senget-senget. Ada time tu tengah syok dok gerak-gerak kaki, tetiba rasa macam badan berpusing. Aku rasa macam penguin berenang pun ada😀 .

Esok cikgu kata akan ajar yang susah sikit. Tak sabar!

Jom, sesapa nak join kelas renang bersama Kak Sharifah di Lorong Damai 8.

10 thoughts on “Swimming jom!

  1. IDA KHALID 15 June, 2011 / 1:11 pm

    best nyer….leh bagi no kontek?

    • whooz 15 June, 2011 / 2:03 pm

      ni no fon Kak Sharifah tu

      Kak Sharifah 013-3725502

    • whooz 16 June, 2011 / 1:02 pm

      kay lah racun. nnt korang bleh dtg sama2

  2. deidaa 16 June, 2011 / 8:03 am

    tak nak, aku takut air =))

    • whooz 16 June, 2011 / 1:01 pm

      belajar je yang basic2. mana tau satu hari akan guna

  3. kak janna 21 June, 2011 / 4:38 am

    owh lama dah tak gi swimming…utk Da…ai dulu takut air gok, penah lemas..kal airmasuk tinga gelabah tok pasal2…tp…..selepas ai join kelas berenang (masa tu kecik agi…10tahun omo ai ) ai semakin berani…tok takut air doh….

    • whooz 21 June, 2011 / 2:54 pm

      yg sebenarnya huzz ada bad experience waktu pergi water rafting aritu. Hampir lemas jugak. tu pasal rasa macam cepat2 nak kena belajar😀.

  4. deidaa 21 June, 2011 / 6:32 am

    aiseh haha.
    ++ tak minat sebenornya.
    Mmg lah ada pentingnya tp tak minat huhu.

    • whooz 21 June, 2011 / 2:55 pm

      tak pe, nanti2 datanglah minat tu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s