It’s July!

Yup, sudah masuk Julai. Sekejapnye masa berlalu. Setahun yang lalu Julai adalah bulan aku bersedih😦. Julai 2011, aku dapat rasakan sekelip mata saja akan munculnya Ogos. Aku lihat kalendar, bulan ini akan jadi bulan amat sibuk buat aku dan boss. You can do it Huz! Boss selalu pesan, work hard then you can play hard. Thank you boss for the reminder!

Berjalan-jalan di alam maya, terjumpa site ini, sangat-sangat ingin ke sana🙂. Sudah bosan lihat bangunan di kiri dan kanan. Ada tak tempat dalam Malaysia ni yang perjalanan ke tempat kerja, sejuk je permandangannye? At least kalau kena marah dengan boss, perjalanan balik tu terubat jugak jiwa sedih.Boleh juga singgah layan perasaan.

Ok, selamat datang Julai. Harap aku dapat lalui dengan hati yang tenang. Seperti biasa weekend bawa balik kerja, buat tak buat belakang cerita..hehehhe🙂.

Bubbye!

One thought on “It’s July!

  1. kay 2 July, 2011 / 11:07 am

    Huzz mmg tabah menharungi julai tahun lepas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s