Apam celoreng


eh mana hilang dot dot dot????? tips untuk buat dot dot anyone?

13 thoughts on “Apam celoreng

  1. kay 12 July, 2011 / 12:57 am

    waaahhhh…. cantiknya!

    kena pekat eh… baik lahhh… nnt nak buat lg sekali…

    • whooz 12 July, 2011 / 2:53 am

      buat lagi kay. huzz sukalah resepi ni, apam dia sedap

  2. Gerbera 12 July, 2011 / 12:56 pm

    Wah,sudah mencuba apam dot dot dot .

    • whooz 12 July, 2011 / 2:32 pm

      sudah, tapi celoreng jadinya

  3. deidaa 12 July, 2011 / 11:07 pm

    Ni musim apam dot dot ke? hehehee!
    Nakkk!

    • whooz 13 July, 2011 / 12:26 am

      kan, bermusim. padahal sebelum2 ni ade je makcik2 juai tepi jln, tak heran pun hahahhahah

  4. Ezza Erisa Ramli 13 July, 2011 / 5:52 am

    aku baca tadi dia kata
    pewarna dot dot dot tu..pakai adunan sama dgn yang apam tuh… bukan pakai pewarna sahaja. ke ko memang pakai adunan sama dah?

    • whooz 13 July, 2011 / 6:43 am

      ha’a adunan sama. tu yg banyak piping beg tuh. utk dot aku buat lubang kecik je.
      aku suspect wap air menitik atas dot tu sebelum dia sempat masak. next time nak try cover

      • whooz 13 July, 2011 / 6:45 am

        ataupun sebab jenis pewarna. aku guna yg oil based (malas nak gi beli, guna je yg aku buat warna coklat)

  5. Ezza Erisa Ramli 13 July, 2011 / 7:53 am

    aku baca tadi juga. dia cover pakai kitchen towel penutup kukusan tu…pehtu.. api slow je katenye jangan pakai api kuat…

    • whooz 13 July, 2011 / 8:03 am

      hmm ok2..nak kena cover

  6. miera 9 February, 2012 / 4:26 am

    saye buat tapi xgebu la.. da msk 2 jd kecik pulak.. cmne erk??

    • whooz 12 February, 2012 / 2:15 am

      ada tak wap air tu menitik atas apam tu?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s