Luahan: Letih

Kebelakangan ini aku cepat letih. Weekend lepak rumah saja pun, weekdays letih. Padahal dah lama tak de aktiviti panjat-panjat bukit ni. Joging pun dah lama skip. Compare dengan masa aktif giler dulu, tak de letih-letih macam ni. Semalam balik dari swimming class, aku makan mee goreng SEDAP perisa asli, durian 3 ulas, dan apam dot dot dot 3 biji. Naik atas, nak lepak-lepak jap tetiba rasa gelap sekejap dan telinga berdengung. Terus aku baring pukul 5.30 pagi tadi baru sedar.

Ke sebab aku dah lama tak exercise hah?

Ok, dah nak balik. Nak stayback pun letih ni

2 thoughts on “Luahan: Letih

  1. fadd 21 July, 2011 / 12:15 am

    ku pikirkan ku sorang saje begitu… upanya kembaq ku juge begitu..
    ni seme gare2 xmnjalankan gaya idup sehat.. hehehe
    jom kite bersenam!!! (poyo je…)

    • whooz 21 July, 2011 / 2:07 am

      kita memang kembaq la kan😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s