Susah-susah dahulu :)

Mula-mula aku nak ucap good luck untuk Gojes dan Julie sebab hujung minggu ni diorang nak exam. Terkejut dapat email Gojes tadi hehehhe. Pastu masuk FB baca wall Julie. Dua-dua risau pasal exam. Insyaallah, kalau korang ready, semuanya lancar🙂 .

Teringat masa study part time dulu. Kalau di beri pilihan, confirm aku tak nak dah buat macam tu. Maksud aku kerja sambil belajar. Sampai satu tahap rasa nak quit je. Nasib ada teman. Kalau sorang, tak grad gamaknya. Sabtu dan Ahad, otak hanya fikir pasal belajar. Tapi bila weekdays, otak fikir pasal kerja dan pasal belajar. Mana nak siapkan assignment, mana nak siapkan kerja kat ofis. Berat badan aku pernah turun hingga ke 46kg. Tak percaya aku😀. Nasib baik a few assignment aku boleh refer kat budak Network kat ofis tu. Lebih seksa, sebabnya aku sambung belajar tanpa pengetahuan bos😀 . Nak sembunyi tu punya la susah. Masuk semester akhir baru aku bagitau dia. Kenangan🙂. Terima kasih kepada semua pihak yang banyak beri kerjasama sepanjang tempoh berhempas pulas, berperang satu masa dulu🙂

Sekali lagi, GOOD LUCK Gojes dan Julie! Pass paper ni boleh apply kerja kat tempat lain kot kan😉

2 thoughts on “Susah-susah dahulu :)

  1. kay 22 July, 2011 / 12:54 am

    tumpang good luck kat sini laa…

    teringt jgk dulu bila buat keputusan nak smbung belajar kat uitm shah alam… part time ulang alik sabtu ahad ke shah alam dr kuantan… uisshhhhh…. setahun mcm tuh! masa tuh pun mujur ada sorg classmate yg selalu bg kata semangat, kalu tak, berenti jgk rasanya…

    alhamdulillah… kita ada di sini, pd hari ini…

    good luck Julie & Fadd…

  2. julie 24 July, 2011 / 8:01 am

    thanks kay & huz…
    alhamdulillah…dah selesai semuanya…
    amin…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s