Luahan: Happy!

Morning!

Tak sia-sia stay up dari pukul 1++ tadi sampai pukul 4 ni. You are very right boss! I just need to put some extra effort🙂.  Bertemankan seteko kopi dan chit-chat with Cik N through FB, aku dah dapat resolve query yang sangat penting🙂 . She also berjaga siapkan kerja.

Plan asalnya nak buat kerja lepas terawih tapi lepas Maghrib aku dah tertidur sambil tunggu Isya’. Sakit kepala sangat. Dari hari pertama puasa, tiap-tiap hari kepala belah kiri asyikla sakit-sakit. Terjaga tadi pun sebab kakak kejutkan bagitau puding caramelnye dah jadi🙂 . Okla, pass untuk dibawa ke USJ petang nanti.

Sahur dengan kek green tea aje lah japgi. Tak de selera nak makan nasi. Thank you boss bagi kek itu🙂. Pagi ni nak pergi pasar kejap, cari santan dan sotong untuk buat ketupat sotong untuk dibawa ke USJ. Harap-harap menjadilaaaaaa. Harini akan buka puasa bersama GGK di rumah Gojes. Bestnyeee, just nak spend masa dengan orang-orang yang disayangi. Cewahhh! Ramai orang-orang yang aku sayang tak de depan mata. Tak boleh nak habiskan masa bersama-sama. Tak pe, kita guna aje pepatah “Biar jauh di mata, tapi dekat di hati”😉 .

Ok, jom sahur!

5 thoughts on “Luahan: Happy!

  1. Kay 6 August, 2011 / 1:55 am

    Jumpa nnt

    • whooz 6 August, 2011 / 9:19 am

      ye jumpa nanti!

  2. deidaa 6 August, 2011 / 4:42 am

    Aku… ko tak syg ek? hihihhhhh!

    • whooz 6 August, 2011 / 9:19 am

      ko lah antara orang yg jauh dimata tu..hahahhahahah..aku dah cuba buat tart strawberi, nnt aku up gambar ok😀..

      sorry i guna kaler pink you!

  3. deidaa 17 August, 2011 / 5:51 am

    hahaha baiklah cik huziana.. bila la nak jd chep huzi ni ek?😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s