Memetik bunga

Selesai sudah majlis pertunangan Fadli (adik arwah Diana). Makcik minta kami tolong bawa dulang hantaran. Tapi aku diberi tugas khas lain, merakam video, sukeeeee🙂 . Bertempat di rumah perempuan di Seksyen 19, Shah Alam, majlis berjalan lancar. Kejap je bercakap-cakap, adala dalam kurang 30 minit, ayah Diana terus kata “Setuju!”🙂. Bagus juga habis awal, perut dah lapar giler. Lauk perghhh mengancam! Paling aku suka masak lemak cili padi perut lembu. Sangat yummy!. Ini pengalaman pertama aku ikut rombongan pergi meminang. Bagus juga kutip pengalaman. Lagipun Eddy dah sound aku aritu, kalau dia dah jumpa calon yang sesuai dan cukup duit, dia nak on je, tak mau tunggu aku. Cisss! Silakanlah adik ku sayang. Akak ok jerrrrrr!

Dalam banyak-banyak hiasan hantaran, aku suka decor 2 benda ni, sirih dan cincin.

Barang-barang hantaran ni semua di buat oleh abang Haris dan abang Amir. Keduanya ni partner dalam bisnes wedding planner. Senang kau Fadli🙂, semua abang kau settle kan. Siapa-siapa nak service diorang , aku boleh rekemen kan🙂

😉Selamat bertunang Efi dan Fadli🙂

Ok, akhir entry jom layan lagu Pasha Unggu dan Rossa nih, Ku Pinang Kau Dengan Bismillah

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s