Misi terlaksana

Trip kali ni aku rasa seolah-olah repeat Mulu Pinnacles hiking. Cuma di Mulu kami mendaki batu, di Irau kami mendaki akar pokok. Ada batu sikit-sikit. Tapi sakit badan yang aku alami sekarang, sama macam lepas turun Pinnacles. Apa yang aku nak cakap, sangat PUAS dan BERBALOI hiking Gunung Irau. Yang aku pelik, sebelum pergi ramai kawan-kawan aku cakap kat Irau banyak pacat. Ada sorang tu cakap, pacat meloncat-loncat lagi atas kepala😀. Tapi kami tak jumpa sekoq pun. Guide pun tak pernah jumpa sepanjang diorang dok bawa masuk orang ke sana.

Next entry lah ye up gambar.

4 thoughts on “Misi terlaksana

  1. deidaa 17 October, 2011 / 7:44 am

    Gambar sekarang jugak!

  2. kay 17 October, 2011 / 9:03 am

    pendek nya!

  3. whooz 17 October, 2011 / 9:38 am

    sabaq kawan-kawan🙂

  4. Gerbera 17 October, 2011 / 2:00 pm

    Aku x jumpa gak pacat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s