Sampai juga di Endau

Lama dah teringin nak pergi Endau ni. Tiap kali pergi Rompin, asyik tak jadi je lajak ke sana. Nasib baik kampung kau kat sana Julie, sampai jugak🙂. Satu yang aku suka kalau pergi wedding jauh-jauh ni, boleh cuci2 mata tengok tempat orang. Best! Bak kata Amy, first time pergi wedding boleh pergi pantai🙂.

Sweet🙂

Sesi bergambar bersama peminat

Ini tol highway apa ni?

Nak tengok kena bayar tol dulu

Tu dia, cak!

Pengantin. Tahniah korang!

10 thoughts on “Sampai juga di Endau

  1. fadd 22 November, 2011 / 12:15 am

    akak tudung hitam itu ahli baru GGk ke? knapakh aku tidak tahu… wakaka… si tudun merah itu pulak bajet artislh kunun…yg dua lg tu die hard fan… hohoho…
    mmg besh kalo p wed’s jauh2 ni… ku pun ske sbb leh tgok pat org…

    • whooz 22 November, 2011 / 12:45 am

      kalau aku jahat, aku memang nak suruh akak tu ketepi, tapi tak pe lah..hahahahah

  2. kay 22 November, 2011 / 12:29 am

    hhahahaha… ko lawak la Fadd

    aku nyaris nak tuduh ada org add aku sbb nak kenalan ngn dia…

  3. fadd 22 November, 2011 / 12:38 am

    bistu org tu nk knalan ngn saper kay?

    • whooz 22 November, 2011 / 12:46 am

      orang tu nak komen gambar yg kay upload jer

      • fadd 22 November, 2011 / 3:00 am

        wakaka… sabo ek kay…

  4. Wak Gelas 24 November, 2011 / 6:24 am

    sibbaik gambar wak X de kat situ begituuuu… eeee wak dah datang nihh nak komen komennn …….

    • whooz 24 November, 2011 / 2:32 pm

      tq wak😀

  5. julie 25 November, 2011 / 2:59 am

    yg tudung hitam tu cousin aku…mcm mana dia bleh terselit dlm gmbo korang nih….hihi

    • whooz 25 November, 2011 / 6:40 am

      hahaa ye ke. nasib baik aku tak suruh dia keluar frame😛. Oklah ada bau2 bacang ko😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s