Terjebak lagi

Selepas beberapa bulan, aku kembali terjebak dengan drama Korea lagi. Haishhh…

Semalam la ni, tak boleh tidur. Melompat-lompat ke blog kawan-kawan. Baca entry sinopsis pasal drama I’m Sorry, I Love You kat blog Kurt. Katanya best. Boleh nangis-nangis🙂. Cari di Maaduu. Tak de pulak. Tapi sebab mood Korea punya pasal, aku main pilih je nak tengok citer Glory Jane. Salah satu sebabnya heronya bukan style-style K-Pop tu😀. Ada la yang style K-Pop tu sorang. Tapi tak pe, sorang dia je. Tajuk macam tak de apa-apa yang menarik pun. Tapi silap! Episod pertama lagi dia dah bagi macam-macam feeling.

Tak boleh jadi ni, tak jadi kerja macam ni. Aigoo….

details baca sini ok

6 thoughts on “Terjebak lagi

  1. kay 5 December, 2011 / 12:47 am

    ehehehe….

    kay tgh giler tgk drama ni jgk laa…🙂

    best!!

    • whooz 5 December, 2011 / 1:00 am

      hahahah ye ke.. baru tengok sampai episod 7

  2. Wak Gelas 7 December, 2011 / 12:32 am

    tengok je kat opiss kuii2… eeeeE wak dh datang niiii nk komen komennnnn……….

    • whooz 8 December, 2011 / 5:14 am

      uishh wak

  3. Nurul 8 December, 2011 / 3:29 pm

    Citer favourite adik aku nie🙂

    • whooz 9 December, 2011 / 12:19 am

      hiihihih..dah jadi favourite aku jugak. dah habis 16 episod aku tgk. now tengah tunggu next episod akan keluar esok🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s