Dinner dan hadiah

Malam esok akan ada annual dinner, dekat-dekat ofis jugaklah. So nak bagi meriah sikit bos aku dan bos lagi satu (office aku ni banyak bos) sediakan hadiah-hadiah untuk others. Aku dah tau apa hadiah aku, sebab aku yang tolong balut tadi🙂 . Siap tanda itu aku punya. Hahahaha! Hadiah untuk big boss pun aku yang balut. Kalau la aku dapat yang tu, melompat tak berhenti rasanya🙂

Oh, by the way, big boss suruh bawa spouse malam esok. Kalau tak de, bawa boyfriend katanya.

6 thoughts on “Dinner dan hadiah

  1. kay 22 December, 2011 / 9:33 am

    i jadi spouse u boleh?

    • whooz 23 December, 2011 / 3:12 am

      bolehla

  2. Nurul 23 December, 2011 / 12:12 am

    Hahaha… Tab ke hadiah nye🙂

    • whooz 23 December, 2011 / 3:12 am

      hadiah orang lain tab,
      aku punya hadiah boleh dimakan😀

  3. mun-e 23 December, 2011 / 1:12 am

    dinner kat tempat yg dulu tu ke huzz? hehe

    • whooz 23 December, 2011 / 3:11 am

      tidak2. last year pun tidak..hehehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s