Tutup kejap

Bilik operasi 1

Bilik operasi 2

Dengan secara rasminye, aku tutup dulu kedai printing ni. Berkemungkinan besar akan kembali beroperasi setelah tamat meeting di China tu.

Arghhhhhh lepas ni nak cuti puas-puas!

Gambar aku dalam visa baru ni sangat TOMOK. Benci! Kalau nak tau aku naik berat badan, sila tengok muka. Akan kembang di situ dulu, barulah merebak ke tempat-tempat lain😉

9 thoughts on “Tutup kejap

  1. murni-rizal 12 February, 2012 / 1:41 am

    eh udah bole komennya. heheh.

    • whooz 12 February, 2012 / 2:15 pm

      acah je tadi tu😀

  2. Kay 12 February, 2012 / 11:29 am

    Arituh tak demok pun…

    Bestnya org nak bercuti jauh!

    • whooz 12 February, 2012 / 2:16 pm

      kay tak bernasib baik dapat tengok wajah demok saya😀

  3. deidaa 12 February, 2012 / 12:47 pm

    bila nak comel bilik ko nih?
    bilik amy sape duduk?

    weiii jgn lupa FM aku hehe

    (oit aku paksarela mu follow blog aku muahaha)

    • whooz 12 February, 2012 / 2:18 pm

      hahahha…nanti aku buat lah. tengah cari idea nih (kononnnnn!)

      haa kalau aku jumpa murah2 aku beli laa..ehhehehhe

      udah follow blog ko tapi aku malasnye nak tukar link kat sebelah ni..hehehhe. masuk blog lama ko pastu klik dari sana :p

      • whooz 12 February, 2012 / 2:20 pm

        aku duduk bilik amy skang. bai je duduk bilik aku tu sebab aku tak bleh tido tilam spring tu, sakit belakang. aku tido tilam kekabu

  4. deidaa 12 February, 2012 / 11:33 pm

    Ah takde takde.. ko kena rajin.. aku baling oven ko dlm sungai kanggg! :))

    Ko hias la kasi cantiks sket.. mcm ala2 mewah gitu.. nnti aku pi tumpang kalu gi kl hihi.

  5. deidaa 12 February, 2012 / 11:37 pm

    Ops silap lak.. komen atas ni guna link blog lama hahah.. TAK KIRA TAK KIRA.. KENA TUKAR GAK SEBELAH NIH😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s