Dari Long Life Riverside Hotel, Hoi An :)

Bersiaran dari bilik hotel. Best giler bilik ni ada desktop, free internet..hahhahah! Tapi yang tak best Facebook kena block di sini. Ada google macam mana nak pecah masuk, tapi malas la pulak nak try plus mengantuk semalam.

Free bicycle service from hotel. Lama giler tak cycling! Bandar Hoi An ni memang cycling and walking area. Best!

di sinilah saya sedang bersiaran hehehhee!

8 thoughts on “Dari Long Life Riverside Hotel, Hoi An :)

  1. one of yr friend 21 February, 2012 / 3:52 am

    yayaya.. very nice.. un expected. nice view.. i tho is kampung.. ╮(╯▽╰)╭

  2. Kay 21 February, 2012 / 4:39 am

    Wehhh Seronoknya!!!

  3. fadd 21 February, 2012 / 4:42 am

    wah… mane bole jd sang kembaq p bjalan, sorang lagi tggl kt m’sia wat kije…… huk..huk…huk
    mesti area tu cool aje xde bunyik hon bagai…
    happy holiday!!!

    • whooz 24 February, 2012 / 11:47 pm

      haha silap. walaupun tak de kereta, motor banyak. asyik hon saje. sakit jiwa

  4. Ezza Erisa Ramli 21 February, 2012 / 6:42 am

    hoh, lagi sorang bergamba dengan basikal! petang karang nak cari basikal la jugak…kehkehkeh

  5. julie 21 February, 2012 / 8:31 am

    bestnye…..ni je yg mampu aku ckp ;p

  6. deidaa 21 February, 2012 / 12:51 pm

    Uiyooo ada pc tu.. cilok 1 hahaha.

  7. Gerbera 21 February, 2012 / 1:21 pm

    Bestnye naik beskal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s