Terbang lagi!

Kali ni banyak makanan aku bawa🙂 . Yang bestnye, aku baru terjumpa dengan vacuum bag (kiri dalam gambar) di sebuah kedai travel di Loke Yew. Sangat terbukti menjimatkan ruang. Beg plastik yang dilipat dua tu terdiri daripada 1 baju sejuk, 1 trench coat, 1 kemeja, 1 seluar jeans, 5 tshirt, 1 long john, 2 helai seluar tidur, 1 inner, sepasang glove dan 1 shawl.

Nervous sket nih, tak habis pun belajar Japan 101 nih. But excited!

See you!

3 thoughts on “Terbang lagi!

  1. kay 27 February, 2012 / 1:00 am

    tata!

  2. Ezza Erisa Ramli 27 February, 2012 / 3:00 am

    kim awek anime sorang dua. nak buat maid… kekekeke

  3. dekdaa 27 February, 2012 / 11:45 am

    Jgn lupa fridge magnet aku naaa?
    poskad utk aku jua😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s