Aku rasa sedih dan marah

Orang yang tipu aku

Orang yang depan aku berlagak baik, belakang aku lain pulak gayanya dengan niat memburuk-burukkan aku atau famili aku

2 perangai ni dah cukup untuk buat aku delete kewujudan mereka dalam kepala otak aku. Dalam erti kata lain, aku boleh lupa apa mereka buat kat aku dengan mereka sekali aku akan lupa bahawa aku pernah kenal mereka. Tapi kalau sedara mara, macam mana aku nak delete???

Ya Allah, Kau betulkan hati aku. Jangan dipesongkan fikiran aku kepada yang jahat.

5 thoughts on “Aku rasa sedih dan marah

  1. fadd 14 March, 2012 / 12:32 am

    amin…. aku tolong aminkan doa kamu ye…

    doakan yg baik2 utk mereka2 itu… semoga mereka2 berubah…

    • whooz 14 March, 2012 / 12:37 am

      thanks fad!

  2. deidaa 14 March, 2012 / 4:01 pm

    ko delete komen aku ekkkk hehe

    • whooz 15 March, 2012 / 1:53 pm

      hah? ade komen ke? tak de pun delete apa2

  3. deidaa 15 March, 2012 / 5:24 pm

    aik peliknya, sbb aku nampak komen aku dipublish lps aku klik POST COMMENT😦

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s