Kegilaan

Cik Miza bagi aku benda alah ini tadi time keluar dinner dengan bebudak nih.

Sambil layan Kelantan vs Perak tadi, siap jugak Bumblebee ni🙂

Suka!

8 thoughts on “Kegilaan

  1. Gerbera 17 March, 2012 / 11:36 pm

    🙂 ku tahu kau gilakannya,nanti ku bawa ke kedai yg bisa menggilakan kau itu.

    • whooz 18 March, 2012 / 7:58 am

      arghh! ko buat aku gila tak henti-henti nih

  2. deidaa 18 March, 2012 / 12:24 pm

    Siap?
    Ko tak tunjuk pun gambar sebelum siap camne,
    aku tokleh imagine sbb tak penah tgk haha.

    • whooz 18 March, 2012 / 12:55 pm

      japgi aku edit entry ni. semalam malas nak delete gambar dlm library nak cari space

  3. deidaa 21 March, 2012 / 12:17 pm

    Oooo gini.. berapa jam siap?

    • whooz 21 March, 2012 / 3:55 pm

      haha robot nih 2 jam setengah kot😀 . First time buat robot

  4. mun-e 30 March, 2012 / 4:03 am

    bole ku tahu kat mane cik miza beli robot ni? mahuuuuuuu juga!!! huhuhu

    • whooz 30 March, 2012 / 6:41 am

      kedai tu dalam Giant Kota Kemuning🙂

      aku baru belikan utk Mizu..hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s