3 negeri

Nasi kerabu di PD, Negeri Sembilan

Kedai ni de tepi jalan dari PD ke Blue Lagoon. Nampak kereta banyak parking tu, betul lah. Servis yang cekap dan cepat. Makanan yang sedap. Terima kasih pakcik!

Coconut Shake di Klebang, Melaka. Saya rasa kurang lemak berkrim lah. Macam cair saja

Nasi lemak di Klebang, Melaka. Pedas menyengat!

Kedai Coconut Shake Klebang. Ramai giler orang menunggu meja kosong. Nak lepak-lepak sembang, sila rasa kesian kat orang lain🙂

Mee Udang di Salleh Stall, Kajang, Selangor. Mee udang ni sesap, cuma tak tau lah kalau dalam kategori mee udang, ini yang paling sedap?? Kita terjah kedai Mak Jah pula😉

Mee Udang Kuala Sepetang di Ramal Food Junction, Kajang, Selangor

Kedai makan Pak Salleh di Kuala Sepetang

Food Hunt dalam masa 1 hari saja ke 3 negeri. Syabas! Next kita ke Utara pulak ye🙂. Johor kita cover sekali dengan Singapore, amacam????

5 thoughts on “3 negeri

  1. Kay 2 April, 2012 / 4:25 am

    Kalu p utara, jom makan mee kicap di ipoh…
    Bila mau sampai ke Pantai Timur plak?

    • whooz 2 April, 2012 / 8:15 am

      alamak, lupa nak masukkan Pantai Timur.
      cover Pahang, Terengganu, Kelantan🙂

  2. deidaa 3 April, 2012 / 1:01 am

    Kalu blk kelate.. Gi kedai nasi paku tau heheeeeeee.
    Mesti mu tak tau kan huzz? :p

    • whooz 3 April, 2012 / 5:21 am

      hahaha.tak yah kata kedai nasi paku apa la, Rantau Panjang tu pun aku belum sampai.

  3. deidaa 3 April, 2012 / 3:47 pm

    Hhahahaha parok nisse ko huzi!
    Ko kena explore kelate dulu sampai abis nih.. baru explore negeri lain!

    (aku pun sama gak.. org tnya aku tak tahu kehkeh)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s