Baru di atas rak – KL Tower

“KL Tower” satu lagi puzzle yang sempat aku siapkan. Saiznye lebih kurang 38cm tinggi. Disebabkan ianya diperbuat dari kayu, maka ambil masa sikitlah nak menyiapkannya. 2 malam siapkan. Nak kena toreh-toreh dengan pisau, tertoreh jugak jari. Pastu jari masuk selumbar lah. Tapi cantik juga hasilnya sebab nampak kukuh. Aku beli ni di kedai HOT. Jalan-jalan di South City Plaza haritu, terjumpa kedai ni. Macam-macam jenis puzzle ada kat situ. Macam-macam harga juga. Ada 1 yang aku berkenan, “KLCC”, tapi harganya mencecah rm30++. Nasib aku tak bawa duit lebih. Maka boleh beli “KL Tower” je lah, rm5.90

2 thoughts on “Baru di atas rak – KL Tower

  1. hajiMete 12 July, 2012 / 9:32 am

    rajinnyer buat puzzle kl tower tuu.. rasanye berbaloiii kanns.. biler next racing panjat tower pulakks.. ehhhee

    • whooz 13 July, 2012 / 2:00 am

      berbaloi lah, cantik😀..
      iklan kl towerthon 2013 belum keluar lagi ler..tunguuu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s