Jepun

Tadi tengok rancangan Jejak Jepun Bersama Zizan. Bestnye la. Ramai kawan-kawan yang impian mereka nak ke Jepun. Impian dari kecil. Mesti sebab suka tengok citer Jepun nih. Tak pun dulu-dulu suka tengok Ultraman yang dah beranak pinak sekarang nih. Aku tak de pun cita-cita nak pi Jepun. Sampai aku besar pun. Mungkin sebab rasa macam mustahil untuk sampai ke sana. Tak berani nak bermimpi pun. Tapi sejak trip ke US 6 tahun dulu, aku mula bermimpi. Mimpi yang kecil-kecil. Lama-lama mimpikan yang besar-besar. Aku berangan nak keliling dunia. Walaupun bukan dalam masa 80 hari. Dapat jejak semua benua di dunia, aku puas hati. Harap tercapai🙂

Lagi best kalau dapat tawan gunung-gunung di setiap benua kan🙂 (bermimpi lagi). Source

Ini je lah yang ada sebagai pengubat rindu. Photobook

Bila-bila free aku up kisah di Osaka🙂

5 thoughts on “Jepun

  1. tufulah@gmail.com 13 September, 2012 / 12:57 am

    by kkisah tak up lg ni…

    kak burn, tak tunjuk pun aritu album osaka😦 baru dapat ke?

    • whooz 14 September, 2012 / 12:38 am

      aritu kan sibuk sangat membuat sheperd pai, lupa nak tunjuk korang. dah lama siap dah. julai aritu lagi. x pe, nanti dtg lepak lagi, boleh layan sekali dgn album da nang, baru dapat minggu ni🙂

  2. Nurul 14 September, 2012 / 8:28 am

    Ade 2 fotobuk nk kena siap kn by end of oct. & awal dec… blom buat apa2 pon lagi… hehehe…dah siap mmg excited tp nk mula buat tu, malas nyerr

    • whooz 14 September, 2012 / 12:41 pm

      nak kena ada mood sket nak buat photobook ni. latest pun aku ambik officemate aku punya. dia x de mood nak buat, aku ambik buat album vietnam aku. siap dalam masa 1 malam , esoknye submit😀

  3. Gerbera 15 September, 2012 / 1:41 pm

    Kak burn kalau ada ipone ni, mesti map dalam album tu dah penuh pin pin merah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s