Tolong, bukan sekarang

Aku ada banyak kerja yang perlu disiapkan. Tolong jangan sakit sekarang. Cuti 3 hari lepas, macam-macam aku dah plan. Nak masuk ofis, kalau tetiba malas masuk ofis nak settle kat rumah je mana yang boleh settle, nak kemas rumah, kemas baju dan segala macam. Last-last kelepek je kat sofa. Apa pun tak boleh buat. Frust betul. Dah la sorang-sorang je. Ma telefon pesan jangan makan itu, jangan makan ini. Rasa macam nak cakap kat ma, “Ma, mai la KL. Jaga saya sakit ni”. Bluekkkk! Anak manja😛.

Saat-saat genting macam ni saya perlukan kecergasan 200% please!

Sakit mana boleh disekat-sekat kan. Ajal pun. Takziah kepada rakan forum. Tak pernah jumpa face to face rasanya. Dapat berita beliau meninggal dunia Ahad lepas. Lebih sedih kandungannya yang berusia 9 bulan juga tak dapat diselamatkan. Al-fatihah.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s