Plan kita plan Allah

Seorang sahabat share gambar di atas di facebook. Rasa macam terkena atas batang hidung sendiri. Ini yang aku alami dalam sebulan kebelakangan ni. Hampir setiap hari aku akan terjaga dalam lingkungan 2-3.30 pagi. Ada hari-hari yang aku manfaat sebaiknye peluang dikejutkan awal pagi tu, tapi lebih banyak hari jugak aku sambung tiduršŸ˜› . Dalam sebulan ni otak aku memang sarat dengan persoalan. Hingga seorang sahabat yang lain mengatakan tak usah fikir sampai pening-pening. Kadangkala kita fikir itu baik untuk kita, tapi belum tentu baik untuk orang lain. Tak salah kita plan yang terbaik untuk kita, tapi kita tak tahuĀ  apa yang Allah dah plan lagi baik untuk kita.

Sayang sahabat semua!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s