Annual event

KL tower bagi hadiah yang sama untuk besday saya tahun ni🙂

2010 – 00:57:50
2011 – 00:46:29
2012 – 00:49:33
2013 – 00:44:37

Takde la improve mana. Next year cuba lagi. Azam yang sama tiap tahun, tapi bila nak dekat-dekat event, langsung tak training pun. Baru nak menyesal. The best part is, tahun ni kami dibenarkan lepak di observation deck, sama seperti 1st time aku join 2010. Ada satu rasa yg semacam. Tak tau nak cakap🙂. Kalau 2010 dulu, aku bergambar sorang-sorang kat atas tu, tahun ni ada geng😉

Tahun ni, berjaya heret adik-adik join sama. Proud of you!

One thought on “Annual event

  1. deidaa 21 May, 2013 / 11:55 pm

    Tahun dpn 34minit pulak= umur ko.

    Mujur jgk aku tak join tahun ni heee😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s