1 minggu

1 minggu je lagi..(^_^)

Terima kad dari office, cute! Thanks for the wishes.

GGK arrange party bujang. Hahahah, tak terfikir pulak aku akan ada parti bujang. Semuanya best! Tangling Bungalow, Fraser’s Hill, the food, the decor, the theme (Winter), the karaoke (ada lagu kawen-kawen ok) dan game teka lagu dan filem. Satu je tak best, time aku sedang membakar ayam, jari terkena bara arang. Sakit siot! Sampai hari ni ada kesan. Nasib baik tak kena kat jari yang nak disarung cincin. Tapi kalau ambil gambar close up, macam nampak je jari yang kena tu. Macam nampak je. Hmmm….

3 thoughts on “1 minggu

  1. ijun 11 November, 2013 / 12:45 am

    wowo…bestnya tu Huzz…ada bachelor party lagi….good luck ok…hujung minggu ni je lagi….

  2. boboi 11 November, 2013 / 2:26 am

    letak bio oil or pegi beli vit E kat farmasi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s