Kakak

Iris dah jadi kakak πŸ˜„. Happy sangat Iris tu. Ayriel Aryan Daniel lahir 22 Januari 2014. Beza 2 hari dengan tarikh lahir Iris, 24 Januari.

Iris kata dia dah besar. Dah tak nak isap susu guna botol susu dah. Nak bagi botol susu tu kat adik. Suka aku dengar. Pastu dia kata nak beli botol baru untuk dia. Eh pulak! Macam-macam.

Bila tokma bedung tangan adik, kakak Iris marah tokma. Sakit adik tu tau! Tokma kata serabut betul kalau kakak Iris ada time nak buat apa-apa kat adik. Semua tak kena.

Iris kata dia dah besar. Dah tak takut dengan orang lelaki. BuktiπŸ˜€

imageSesi suai kenal dengan ayahlong

Kalau dulu, lelaki yang dia tak takut papa dia, tokbah dan Pak Su Eddy je. Lain-lain memang dia meraung sekuat hati la kalau orang lelaki dekat dengan dia.

Iris jadi kakak yang the best in the world ok!

image
Adik pun nak buat peace jugak ye
image
Rajinnye kakak Iris. Bila disuruh buang pampers adik berak, lari jauh. Busuk macam tahi ayam katanya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s