Setahun lagi

Setahun lagi bertambah umur. Alhamdulillah. Tak macam tahun-tahun lepas, aku tak dapat hadiah harijadi yang best iaitu medal towerthon. Akan cuba next year๐Ÿ˜‰.
Hari ni jugak si kecil kat dalam ni ngam-ngam 25 minggu. Sekejap betul dah nak habis semester 2. Berdebar jugak. All the best to both of us ๐Ÿ˜„.

6 thoughts on “Setahun lagi

  1. deidaa 21 May, 2014 / 2:29 am

    Mana gambo ibu ngandung nih?
    Sila beli barang baby dgn aku kihkihkih sempat lagi promo๐Ÿ˜›

    • whooz 21 May, 2014 / 3:18 am

      ibunye tak nak bergambar๐Ÿ˜›
      nanti dah keluar aku survey2 kedai online ko tu. now kebanyakkan barang dah ada.

      • deidaa 26 May, 2014 / 1:56 am

        Hahaha pantasnya ibu ngandung ni beli brg๐Ÿ˜€

        Gigirl ke boboy nih?

    • whooz 21 May, 2014 / 7:15 am

      ๐Ÿ™‚๐Ÿ™‚

  2. whooz 27 May, 2014 / 1:31 am

    awai lerrr..nanti bulan puasa, pastu raya ..sibuk2..hehehhe
    belum scan pun..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s