Honeymoon yang dah lepas

Betul kata orang, second trimester adalah masa untuk berhoneymoon. Memang best giler. Kadang tak rasa pun macam tengah pregnant. Aku boleh makan banyak, boleh jalan sana sini.

Now dah masuk 31 weeks. Next week, dah masuk 8 bulan. Dah mula rasa tak best sana sini. Bertabahlah!

Pesanan: Janganlah sesekali sakiti hati mak. Seksa oooo dia mengandungkan kamu dulu.

Salam Ramadhan

🙂

8 thoughts on “Honeymoon yang dah lepas

    • whooz 1 July, 2014 / 2:52 am

      due dalam mid august – early sept

  1. deidaa 2 July, 2014 / 11:52 pm

    Boleh letak beg dalam keta dah tu hehe.

    • whooz 4 July, 2014 / 1:27 am

      dah sort dah sket2. belum masuk beg je🙂

  2. deidaa 2 July, 2014 / 11:53 pm

    Rasa nak mcm ni balik la, syok org sebelah duk usap2 perut hihi.

    • whooz 4 July, 2014 / 1:27 am

      hmm tak lama dah rasa Irdina nak dapat adik ni😀

  3. Ezza Erisa Ramli 4 July, 2014 / 1:49 am

    semoga sempat habis musim raya.. nanti frust orang lain seronok makan kuih. ko makan ikan bakar sawi tumis air je ari2..hehehe

    • whooz 7 July, 2014 / 5:04 am

      Baby kata ok ma, kita tunggu lepas raya🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s