Kami

Sejak dapat berita Geng Budak Itam sama-sama pregnant, satu impian aku nak bergambar bersama bila perut masing-masing dah besar. Alhamdullih, 2 minggu plan, terlaksana juga impian. Gigih Fir dan Ira datang dari Melaka dan Penang. Sayang korang! Lokasi perjumpaan di rumah baru Ayun dia Alam Impian. Cantik betul rumah dia. Murah rezeki dia dapat sebiji rumah yang besar dan selesa.

Bila berkumpul dengan perut masing-masing yang memboyot, lawak jugak. Masing-masing berjalan dah macam penguin😀 . Sesekali tangan masing-masing mengusap perut sebab agaknya baby-baby kat dalam tu pun excited dengar suara-suara yang tak pernah dorang dengar. Ataupun baby-baby ni dapat rasa kehadiran ‘kawan-kawan’ baru dalam perut ibu masing-masing. Tak sabar nak kenalkan dorang. Husband Fir, Ira dan Ayun masing-masing berkongsi cerita pengalaman first time dapat anak kat Mr. H. Hehehehe..haaa takut???

Ini gambar boyot masing-masing. Lepas ni kami nak lawan perut siapa paling cepat kempis😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s