Bersenam

Tahun ni kami sepakat nak lebih sihat. Maksudnya cuba luangkan masa untuk bersenam. Selepas setahun ada Cik Hanaan, badan aku bukan main lagi ye. Sakit mata aku tengok lemak-lemak kat perut. Menyusukan Cik Hanaan aku ingat akan maintain slim. Tapinye kalau makan tak pandang kiri kanan, nak slim apa nye. Cepat lapar sungguh bila menyusu ni. Pastu tak bersenam. Memang happy la lelemak tu singgah😀

Jadinya sebagai pembakar semangat kami masing-masing beli kasut baru🙂

 photo 20160107_185803_zpsegje57t5.jpgaku pakai ke kasut kaler macam ni??? kita tengok sampai bila kasut ni duduk kat sini😀

Balik kampung baru-baru ni, anak buah tanya aku,

Ciklong nak beranak lagi ke?

Sentap!

Innocent nye soalan budak ni😀

So dah masuk seminggu tahun 2016 ni, apa yang kami dah buat?

.

.

.

.

Nothing.

Kami keep on makan dan terus makan tanpa rasa bersalah..Hahahahah!

Sembang!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s